Cursus

Werken met mensen

Archipreneur workshops
Inschrijven
DI 19 SEPTEMBER 2023
DI 26 SEPTEMBER 2023
DO 5 OKTOBER 2023
Gent
Zebrastraat

Werken met mensen

Door de organische groei van jouw kantoor word je naast architect ook steeds meer coach. Eenmaal je met medewerkers gaat werken, krijg je er namelijk heel wat taken en rollen bij. Aangezien medewerkers een grote impact hebben op het succes en de werking van je architectenkantoor, pak je dit best professioneel aan. Dacht je bijvoorbeeld al eens na over een HR-beleid? En welke leiderschapsstijl hanteer je? 

 

Of misschien wil je wel groeien en mensen in dienst nemen, maar wil je goed voorbereid te werk gaan. In de huidige situatie op de arbeidsmarkt is het cruciaal dat jij je positioneert als een aantrekkelijke werkgever

 

Voor wie? 
Voor architect-zaakvoerders die met personeel werken en de eerste stappen willen zetten naar een professionele omkadering voor hun human resources. 

 

Door wie? 

Happy Humans heeft een duidelijke missie en drijfveer: meebouwen aan de ideale werkomgeving waar medewerkers gelukkig en gemotiveerd werken, omdat ze zich betrokken en gehoord voelen. Met hun HR-academy organiseren ze geregeld workshops, opleidingen en keynotes, steeds met een praktische insteek. 

 

Bij Archipreneur staat de ondernemende architect centraal. Als zaakvoerder van een architectenkantoor word je immers vaak geconfronteerd met ondernemersvraagstukken. Niet enkel hoe je deze oplost is van belang, maar ook waarom. Met de workshops willen we architecten antwoorden bieden aan de hand van inzichten en praktische tools. Onmiddellijk toepasbaar in de praktijk. Resultaat? Je ondernemersmindset en -vaardigheden zijn aangescherpt en je gaat efficiënter en productiever te werk. 

terug naar overzicht

Programma

Workshop 1: Hoe begin ik aan het opzetten van een HR beleid?

Elke Haemelynck, Happy Humans

Elke neemt je mee in de employee journey, een model dat kan je gebruiken als kapstok voor HR-beslissingen. Ze licht iedere stap uitgebreid toe en geeft voorbeelden uit de praktijk die ook jij onmiddellijk kan toepassen.

Workshop 2: Leiderschap

Greet Van Hecke

Greet geeft je inzichten over leiderschap gekoppeld aan toepassingen uit de praktijk. Je krijgt inzichten in je eigen leiderschapsstijl met je sterke punten en valkuilen. Je gaat met een kritische blik naar huis die doet nadenken over de verdere aanpak in je eigen bureau.

Workshop 3: Recruitment & employer branding

Elke Haemelynck, Happy Humans

Hoe vind ik vandaag het juiste personeel? Hoe bereik ik mijn doelgroep en hoe ga ik om met sollicitaties? Elke gaat aan de hand van jullie eigen input (bijvoorbeeld een vacature) aan de slag en zet samen met jullie de eerste stappen richting een concrete aanpak. 

Praktisch

Data & locatie

GENT: Di 19 september 2023, Di 26 september 2023 en Do 5 oktober 2023
Zebrastraat, Zebrastraat 32, Gent

Tijdstip

Om 09.00 uur stipt start de workshop. Er wordt een pauze voorzien van een halfuur. Einde omstreeks 12.30 uur. Opgelet: er wordt geen lunch voorzien.

De totale opleidingsduur voor deze opleiding is 13u30, inclusief pauzes.

Deelnameprijs

Leden NAV: € 775,00 excl. btw
Niet-leden: € 1030,00 excl. btw
Deze bijdrage geeft recht op deelname aan het volledige programma, lesmateriaal en catering. Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving.

Tot 30% korting met de KMO-portefeuille.
Registratienummer NAV: DV.O101585

Opleidingspremies mogelijk via Liberform.

Meer info

Voor alle vragen rond deze opleiding kan je terecht op
www.vitruviusacademy.be
info@vitruviusacademy.be
tel. 02 669 22 80

Inschrijven


Log in op je account

NAV-lid? Gebruik je NAV login-gegevens

E-mailadres of NAV-lidnr.:
Paswoord: