Alle Vitruvius cursussen volgen aan voordeeltarief?


Architecten en ingenieur-architecten, lid van NAV, kunnen steeds via een verminderde bijdrage deelnemen aan Vitruvius cursussen. Een NAV lidmaatschap is niet mogelijk voor andere bouwprofessionals en in het verleden was voor hen dus ook geen cursusdeelname mogelijk aan voordeeltarief.

Vanaf 2011 kunnen nu ook alle bouwprofessionals die geen architect zijn voordelig inschrijven voor Vitruvius cursussen. Dit via aanschaf van de Vitruvius Voordeelpas. Na een eenmalige bijdrage kan de houder van deze pas een jaar lang alle Vitruvius cursussen bijwonen aan het meest voordelige inschrijvingstarief.


  • Voordeelpas individueel - 1 persoon

    De Voordeelpas is persoonsgebonden en is verkrijgbaar via een jaarlijkse bijdrage van 150 euro excl.btw.  • Voordeelpas ondernemingen - meerdere medewerkers

    De Voordeelpas ondernemingen laat toe alle medewerkers van een zelfde bedrijf of organisatie (exclusief architectenkantoren - hiervoor bestaat het NAV kantoorlidmaatschap) in te schrijven aan gunsttarief. De bijdrage hiervoor is op maat van uw onderneming. Meer info is te bekomen via het secretariaat van Vitruvius Academy.
Vitruviuspas 2015-2016 aanvragen


Geldig tot 1 juni 2016.

De Voordeelpas is niet van toepassing voor (Ir-)architecten of personen die in een architectenkantoor werken. Hiervoor geldt een NAV (kantoor-)lidmaatschap.Voordeelpas individueel - 1 persoon

excl. BTW: € 150,00


Voordeelpas voor bedrijven - meerdere medewerkers

Vitruvius Academy neemt contact met u op.Persoonlijke gegevens

Bedrijf/organisatie:
* Functie:
* Naam:
* Voornaam:
* Straat + nr.:
* Postnummer:
* Gemeente:
Tel:
Fax:
GSM:
* E-mailadres:
BTW-nummer:
Aantal medewerkers:

Facturatiegegevens

Bedrijf/organisatie:
* Contactpersoon:
* Straat + nr.:
* Postnummer:
* Gemeente:
BTW-nummer:
   
Opmerkingen: